Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ… αφιερώνει Πλούταρχο (pic)

Ο ΑΡΗΣ Midea πέρασε από το κλειστό της Ρόδου, με πρωταγωνιστή τον Κρις Μπάνκστον, που αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Μέσα στο ευχάριστο κλίμα που επικρατεί μετά την νίκη, οι “Κιτρινόμαυροι” επιστράτευσαν… Πλούταρχο για να το αφιερώσουν στον Κρις Μπάνκστον.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν μόνιμα στον αέρα για να πραγματοποιήσει το ένα κάρφωμα μετά το άλλο, με την ΚΑΕ να του αφιερώνει το “Κατέβα λίγο να σε δω” του δημοφιλή τραγουδιστή.

Ανακοίνωση της Ρεάλ για Εμπαπέ: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»
Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση της Ρεάλ για Εμπαπέ: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»
Επόμενο άρθρο Μπόκα – Φλουμινένσε 1-2 παρ. (1-1): Πρωταθλητές Νότιας Αμερικής για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Βραζιλιάνοι (vids)
Μπόκα – Φλουμινένσε 1-2 παρ. (1-1): Πρωταθλητές Νότιας Αμερικής για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Βραζιλιάνοι (vids)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News