Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey με καθοριστικό Λαπροβίτολα

Η Μανρέσα έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα στον τρίτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο οι Καταλανοί επικράτησαν με 102-91 και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Ο αγώνας ήταν πολύ ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να μετατρέπουν την αναμέτρηση σε θρίλερ ακόμα και τρία λεπτά πριν τη λήξη, όταν και η Μπαρτσελόνα ξέφυγε στους έντεκα πόντους χάρη στα κρίσιμα καλάθια του Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντινός αναδείχθηκε και MVP της αναμέτηρησης μετρώντας 18 πόντους, 8 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 25 PIR. Για τους μπλαουγκράνα, ξεχώρισε και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τη Μανρέσα, ο Τέιλορ μέτρησε 17 πόντους και 6 ασίστ, με τον Ρόμπινσον να ακολουθεί με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε στους “4” του Copa del Rey, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης της Ουνικάχα Μάλαγα κόντρα στην Τενερίφη (16/2, 22.00). Στα ημιτελικά βρίσκονται από χθες, τόσο η Ρέαλ Μαδρίτης, όσο και η Βαλένθια που επικράτησε με 89-81 της Γκραν Κανάρια.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 50-43, 74-71, 102-91.

Γλυφάδα: Το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός εξετάζουν οι Αρχές (vid)
Προηγούμενο άρθρο Γλυφάδα: Το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός εξετάζουν οι Αρχές (vid)
Επόμενο άρθρο Και ο Τόνι Πάρκερ… γούσταρε την ατμόσφαιρα του Παλέ (Pic)
Και ο Τόνι Πάρκερ… γούσταρε την ατμόσφαιρα του Παλέ (Pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News