Καναδάς – Πουέρτο Ρίκο 103-93: Με αντεπίθεση και πέντε «διψήφιους» η αντίπαλος της Εθνικής

Αν και το Πουέρτο Ρίκο προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονο και να βάλει δύσκολα στους Καναδούς, στο δεύτερο μισό του φιλικού αγώνα «μίλησε» ο νόμος του φαβορί.

Βέβαια για να φτάσουν στο σημείο οι Λατίνοι να είναι μέσα στο ματς και κοντά στο σκορ, έπαιξε ρόλο η πολυ καλή άμυνα του Αλβαράδο στον Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του καλάθι στο 1:14 πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Καναδά. Λίγο πριν από το τέλος της 3ης περιόδου και έχοντας πραγματοποιήσει επιμέρους σκορ 24-7 πήρε διαφορά 23 πόντων (70-47) και έκτοτε δεν ανησύχησε καθόλου αναφορικά με την υπόθεση της νίκης.

Ο Ντίλον Μπρουκς με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Καναδά, ενώ «διψήφιοι» ήταν επίσης οι Αλεξάντερ-Γουόκερ (15π.), Λάιλς (15π.), Μπάρετ (14π., 7ριμπ., 4ασ.) και Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (14π., 6ασ., 3ριμπ.)

Για την ομάδα του Πουέρτο Ρίκο ο Χοσέ Αλβαράδο, εκτός από την καλή άμυνα πάνω στον σούπερ σταρ των Καναδών, πέτυχε 21 πόντους (2/6διπ., 5/10τρ., 2/2β.) με 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ οι Κλαβέλ και Πινέιρο πρόσθεσαν από 19 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 46-40, 78-64, 103-93.

Γαλλία: Ένας νεκρός σε συμπλοκές αντίπαλων συμμοριών – Συλλήψεις ανηλίκων
Προηγούμενο άρθρο Γαλλία: Ένας νεκρός σε συμπλοκές αντίπαλων συμμοριών – Συλλήψεις ανηλίκων
Επόμενο άρθρο Πυροσβεστική: 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες
Πυροσβεστική: 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News