Ο Νέιτ Λαζέφσκι και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, έχουν πανομοιότυπο τρόπο παιχνιδιού με κοινή συνισταμένη ότι μπορούν να θυσιαστούν σε άμυνα και επίθεση, δίχως να έχουν πρωτεύοντα εκτελεστικό ρόλο στο παιχνίδι τους.
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δε χρειάζεται να καταθέσει… διαπιστευτήρια. Ωριμάζοντας στο παρκέ, έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει αρκετή δουλειά δίχως αυτή να καταγράφεται εύκολα στα στατιστικά.
Φέτος βέβαια καταγράφει αυτά τα στατιστικά και με το παραπάνω. Μετά τη φυγή Μαντζούκα και τους τραυματισμούς που προέκυψαν, ο Έλληνας γκαρντ ανέβασε τον χρόνο συμμετοχής του, μαζί και με τα ριμπάουντ και τις σταθερές ασίστ και κλεψίματα ανά παιχνίδι.
Η στατιστική εικόνα του Μποχωρίδη στη Stoiximan GBL:
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τρέι Γούντμπερι. Ο Αμερικανός ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία. Ανεβαίνει όμως σταδιακά και δίνει λύσεις στον Γιάννη Καστρίτη. Η παρουσία του στην άμυνα είναι πολύ θετική, ενώ στην επίθεση πολλές φορές ψάχνει τα drive που ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες, τελειώνοντας είτε ο ίδιος, είτε ψάχνοντας πάσα έξω σε ελεύθερο συμπαίκτη για τρίποντο.
Η στατιστική εικόνα του Τρέι Γούντμπερι στη Stoiximan GBL:
Για τον Γιάννη Καστρίτη, η παρουσία των δύο υψηλόσωμων γκαρντ δίνει λύσεις και πλεονεκτήματα στα συστήματα και τις περιστροφές που θέλει να δοκιμάσει, ενώ στη περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ υπάρχει η πεποίθηση ότι θα αρχίσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι.