Παπαγεωργίου: «Δημιουργήθηκε ένα υγιές και στέρεο οικοδόμημα» (vid)

Ο Χάρης Παπαγεωργίου πήρε πρώτος τον λόγο στη συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ, θέλησε να ευχαριστήσει τον κ.Αρβανίτη και τον κ.Αρβανίτη αλλά και τον Γιάννη Καστρίτη.

Aναλυτικά όσα είπε

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ. Αρβανίτη και κ. Ρουσιαμάνη για την συνεργασία που είχαμε. Δημιουργήθηκε ένα στέρεο οικοδόμημα και είδαμε και την απόδοση των παικτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καστρίτη αλλά και το σταφ του. Όλοι μαζί αποτελούμε μια αθλητική οικογένεια και θα πρέπει να έχουμε ικανοποίηση για την πορεία του συλλόγου».

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στην αυλή σπιτιού
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στην αυλή σπιτιού
Επόμενο άρθρο «Φάρος το Παλέ στην τοξικότητα του ελληνικού μπάσκετ» (vid)
«Φάρος το Παλέ στην τοξικότητα του ελληνικού μπάσκετ» (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News