“Πρώτη” για Κούπερ, φορτσάρει ο Νόλεϊ – Προπόνηση στη Respect Arena (pics)

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΑΡΗ έκανε ο Κούπερ ενώ ο Νόλεϊ ανεβάζει στροφές και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Οι παίκτες του Καστρίτη προπονήθηκαν στη Respect Arena του Νέου Ρυσίου, λόγω της διεξαγωγής του Thessaloniki Cadet European Cup 2024 (Τζούντο) στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ:

“Ο ΑΡΗΣ Midea προπονήθηκε σήμερα (23/11) στη Respect Arena του Νέου Ρυσίου, λόγω της διεξαγωγής του Thessaloniki Cadet European Cup 2024 (Τζούντο) στο «Nick Galis Hall».

Ο Sharife Cooper έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, μετά την άφιξή του χθες το βράδυ (22/11) στη Θεσσαλονίκη. Ο Landers Nolley έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ προφυλάχθηκε ο Trey Woodbury και ο Λευτέρης Μποχωρίδης συνέχισε την αποθεραπεία του.

Οι «κιτρινόμαυροι» αύριο (24/11) έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/11) στο «Nick Galis Hall».

Ευχαριστούμε τους ιθύνοντες της Respect Arena για την άψογη φιλοξενία”

risio1

risio2

risio4

risio5

risio7

risio8

 

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν πρόεδρο λογιστών κάνοντας τους… λογιστές! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Προσπάθησαν να εξαπατήσουν πρόεδρο λογιστών κάνοντας τους… λογιστές! (vid)
Επόμενο άρθρο Κίνημα Δημοκρατίας: Ο Κασσελάκης παρουσίασε το νέο κόμμα (vids)
Κίνημα Δημοκρατίας: Ο Κασσελάκης παρουσίασε το νέο κόμμα (vids)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News