Άιβαν Τόνεϊ: Έτοιμες να «ξιφομαχήσουν» για τον Άγγλο φορ των 70 εκατ. ευρώ Άρσεναλ και Τσέλσι τον Ιανουάριο

από AllAboutARIS

Έρχεται λονδρέζικη «ξιφομαχία» για χάρη του Άιβαν Τόνεϊ τον Ιανουάριο! Τι κι αν η μεταγραφική περίοδος δεν έχει λήξει ούτε μήνα, η φημολογία για το επόμενο παράθυρο έχει ήδη αρχίσει.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα είναι κι αυτό του Άγγλου φορ της Μπρέντφορντ ο οποίος με το νέο έτος θα επιστρέψει από την τιμωρία του για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού της FA.

Όπως μετέδωσε το ESPN, τόσο η Άρσεναλ όσο και η Τσέλσι έχουν τοποθετήσει τον Τόνεϊ στα ραντάρ τους και δεν αποκλείεται να δώσουν μάχη για την υπογραφή του, αφού αμφότερες θα επιθυμούσαν να ενισχυθούν στην κορυφή. Το θέμα επιβεβαίωσε και ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως και οι δύο σύλλογοι έχουν ενημερωθεί για τις ενδεχόμενες συνθήκες του deal αλλά και ότι επιθυμία του παίκτη είναι να πάρει μεταγραφή σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο της Premier League.

Η Μπρέντφορντ κοστολογεί τον βασικό της επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025, στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Τόμας Φρανκ δήλωσε πως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, αν θα μείνει ο 27χρονος στην ομάδα. Σε 124 συμμετοχές με την Μπρέντφορντ σε όλες τις διοργανώσεις ο Τόνεϊ μετρά 68 γκολ και 21 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα