Έκαναν αυτό για το οποίο ορίστηκαν

από AllAboutARIS

Από τη στιγμή που προέκυψε η όλη ιστορία με τους Πολωνούς διαιτητές και τις διαιτητικές τύχες του αγώνασ ανέλαβε το δίδυμο Διαμαντόπουλος-Ευαγγέλου, στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΡΗ ήταν δεδομένο τί θα αντιμετωπίσουν.

Τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο της “ΟΠΑΠ Αρένα’, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, επιβεβαίωσαν αυτούς τους φόβους και τον σκοπό των συγκεκριμένων ορισμών στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Διαμαντόπουλος… ΄έκανε ό,τι μπορούσε και ο Ευαγγέλου θέσπισε τις δικές του γραμμές στο καθαρό γκολ του Καμάτσο, όπου υπήρξε και η μεγαλύτερη αλλοίωση αποτελέσματος. Η φάση όπου θα άλλαζε η ροή του αγώνα υπέρ του ΑΡΗ αλλά οι γραμμές ευνόησαν την ΑΕΚ και τις επέτρεψαν με την ποιότητα και το… σπρώξιμο του Διαμαντόπουλου να πάρει αυτό που ήθελε στο τελικό κομμάτι του αγώνα, δείχνοντας τρομερή ανοχή στο ξύλο των παικτών του Αλμέιδα.

Το χθεσινό αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλλοιώσεις που σημειώθηκαν σε παιχνίδι του ΑΡΗ φέτος και η δεύτερη μεγάλη των πλέι οφ μετά τα “όργια” στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.Έκανα

 

Προτεινόμενα Άρθρα