Ένας “μέσα”, ένας “παίζεται” και ένας… δύσκολα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις διαφορετικοί τραυματισμοί παικτών για τον ΑΡΗ κόντρα στον Ατρόμητο και τρεις διαφορετικές καταστάσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι άνθρωποι της ομάδας εν όψει Απόλλωνα Σμύρνης.

Από σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” αρχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (02/10) και ο Άκης Μάντζιος περιμένει να δει τις επιλογές με τις οποίες θα καταστρώσει τα πλάνα του.

Το πρόβλημα στους προσαγωγούς δεν είναι τόσο άγνωστο για τον Φαμπιάνο. Και παρόλο που αρχικλα υπήρξε μεγαλύτερη ανησυχία για τον Βραζιλιάνο, φαίνεται ότι είναι αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει. Και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για τη βασική ενδεκάδα.

Λιγότερες είναι οι πιθανότητες για τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά με ένα… παραθυράκι που άφησε ο ίδιος ανοικτό στη χθεσινή προπόνηση, τονίζοντας ότι δεν το νιώθει τόσο άσχημα και θα πιστεύει ότι μπορεί να προλάβει έστω την αποστολή.

Πολύ πιο δύσκολα είναι τα δεδομένα για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, του οποίου η κατάσταση κρίνεται πιο δύσκολη και έχει τις λιγότερες πιθανότητες -αυτή τη στιγμή- για να προλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός αν τον… έσωσε η γρήγορη αντίδραση του Μάντζιου να τον αλλάξει -όπως και τον Γκάμα- και ο Αργεντινός κάνει τη μεγάλη έκπληξη…

Προτεινόμενα Άρθρα