Έχει λοκάρει σε χαφ και εξτρέμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ “τρέχει” πολύ πιο γρήγορα το μεταγραφικό του πλάνο τα τελευταία 24ωρα, παράλληλα όμως και αργά αφού ήδη χάθηκε το “τρένο” της Ευρώπης και η ευκαιρία να διεκδικήσει τη μεγάλη υπέρβαση των ευρωπαϊκών ομίλων.

Το θέμα για την ομάδα είναι πλέον να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ όσο είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας με τα στόπερ όπου οι Βέλεθ και Μίσελ θα πλαισιώσουν τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς.

Μαζί με τον Φαν Φέερτ που είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση, τα κενά ίσως συμπληρωθούν τις επόμενες μέρες, μαζί με ακόμα δύο μεταγραφικά μέτωπα που ίσως ο ΑΡΗΣ δρομολογήσει άμεσα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βγει στην αγορά για αμυντικό χαφ και εξτρέμ, έχοντας λοκάρει μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και προσπαθώντας να τις φέρει στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο χαφ προέρχεται από πρωτάθλημα της Ευρώπης και κρίνεται αρκετά καλή περίπτωση, όπως επίσης και προχωρημένη. Στο μέτωπο του εξτρέμ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, την οποία ωστόσο ο ΑΡΗΣ παλεύει ώστε να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα