Ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ (vid)

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ μπήκε στο 2023 με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο τρομερός ΠΑΣ Γιάννινα του εξαιρετικού Τσιντώτα λύγισε με 2-1 την Ένωση και την άφησε στο -7 από τον Παναθηναϊκό!
Μπορεί η πρώτη καλή στιγμή να ανήκε στην ΑΕΚ, με την κεφαλιά του Γκαρσία στο 5’ να περνά άουτ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν ο ΠΑΣ εκείνος που άνοιξε το σκορ!
Μία καταπληκτική προσπάθεια του Πήλιου από τα αριστερά κατέληξε σε πάσα στον Ριένστρα, που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά.
Η Ένωση άγγιξε την ισοφάριση στο 17’, όταν ο Αραούχο απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση μετά από εξαιρετικό προσπάθεια του Άμραμπατ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπάλαν έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά αστόχησε μέσα από την περιοχή.
Στο 24ο λεπτό, η κεφαλιά του Γκαρσία πέρασε λίγο άουτ, με τον Σιντιμπέ να χάνει και αυτός τον στόχο με προβολή στο 26’.
Τρία λεπτά πιο μετά ο ΠΑΣ απείλησε ξανά με γύρισμα του Μορέιρα που δεν πρόλαβε ο Παμλίδης, όμως στο 32’ ήρθε το απόλυτο σοκ για την ΑΕΚ!
Ο Σόρια κυνήγησε μια φάση που φαινόταν χαμένη και έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, βρίσκονται τον Μπάλαν – που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά…
Ένα σουτ του Σιντιμπέ που μπλόκαρε άνετα ο Τσιντώτας στο 35’ ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Λιάσος), Τζίνο, Μορέιρα (89’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (79’ Τζίμας), Μπάλαν
Στον πάγκο: Σούλης, Νίνης, Ποζνάνσκι, Φοφανά, Λώλης, Τσαβός
ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Φερνάντες (65’ Φαν Βέερτ), Πινέδα (73’ Τσούμπερ), Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο

Δείτε τα highlights του αγώνα

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα