Αγχώθηκε αλλά κέρδισε στο φινάλε ο Παναθηναϊκός (hls)

από AllAboutARIS

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Τζούρισιτς, που με γκολ στο 81′ και το 89′, έδωσε τη νίκη στο Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να βρει ένα γρήγορο γκολ. Στο 10′ από το άνοιγμα του Μπακασέτα, ο Μλαντένοβιτς έκανε την σέντρα και ο Τετέ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, εκμεταλλευόμενοι το κάκιστο αμυντικό τρανζίσιον των γηπεδούχων, απείλησε στο 13′ όταν ο Ντραγκόφσκι έδιωξε το σουτ του Στάικου και στην επαναφορά ο Μπετανκόρ σούταρε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Πανσερραϊκός σε μια αντεπίθεση έφερε το ματς στα ίσια. Από την σέντρα του Φαρέζ, ο Μπετανκόρ με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αλόνσο πίεσε, έφτανε με αξιώσεις έξω από την περιοχή αλλά δύο σουτ του Μπακασέτα(20′ και 30′) δεν βρήκαν στόχο.

Στο 75′ ο Ιωαννίδης σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα, ο Αλόνσο έβαλε στο ματς Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ και τελικά την λύση την έδωσε ο Σέρβος. Στο 81′ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και στο 89′ με βολίδα από τα είκοσι μέτρα ”καθάρισε” το ματς για την ομάδα του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (68’ Μπάλντοκ), Ινγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναϊ (87’ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (76’ Γερεμέγεφ), Πελίστρι (67’ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (87’ Τσέριν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο / 4-2-3-1): Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (83’ Δεληγιαννίδης), Περούτζι, Στάικος, Τέρζιτς (66’ Ντέλετιτς), Τομάς (71’ Χατζηστραβός), Σαλαζάρ (83’ Πεταυράκης), Μπετανκόρ (71’ Γκίγκιτς).

 

Προτεινόμενα Άρθρα