Αγχώθηκε αλλά λύγισε τη Στουτγάρδη η Ρεάλ Μαδρίτης

από AllAboutARIS

Τα βρήκε… σκούρα, αλλά ξεκίνησε με το «δεξί» η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ζορίστηκε πολύ από την ανταγωνιστική Στουτγκάρδη, όμως κατάφερε να επικρατήσει 3-1 χάρη σε γκολ των Κιλιάν Εμπαπέ,Αντόνιο Ρίντιγκερ και Έντρικ, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο «νέο» Champions League.
H Στουτγκάρδη μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τιμπό Κουρτουά να κρατά τη Ρεάλ αλώβητη με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του. Επιθετικά, η «βασίλισσα» δεν μπορούσε να απειλήσει, μένοντας μακριά από τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ απέδειξε πως δεν χρειάζεται και… πολλά για να σκοράρει. Μετά από μακρινή μπαλιά του Ορελιέν Τσουαμενί και κακή αντίδραση της γερμανικής άμυνας, ο Ροντρίγκο έδωσε στον Κιλιάν Εμπαπέ και αυτός σκόραρε προ κενής εστίας το πρώτο του γκολ για τους Μαδριλένους στο Champions League για το 1-0.
Η Στουτγκάρδη, παρόλα αυτά, δεν αγχώθηκε και παρόλο που δέχθηκε κι άλλες φάσεις, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Βινίσιους, απάντησε στο 68′ με κεφαλιά του Ντενίζ Ουντάβ από κοντά για το 1-1. Οι Γερμανοί δεν κλείστηκαν και έψαξαν και δεύτερο γκολ, όμως τελικά αυτός που το βρήκε ήταν ένας… Γερμανός της Ρεάλ.
Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Ρίντιγκερ πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από κόρνερ του Λούκα Μόντριτς και έκανε εντυπωσιακή κεφαλιά για το 2-1 της Ρεάλ, η οποία κατάφερε να κρατήσει μέχρι το φινάλε τη νίκη και μάλιστα να βάλει και… θαυμαστικό, με τον Έντρικ να σκοράρει το πρώτο γκολ της καριέρας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στις καθυστερήσεις για το 3-1.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα