ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, δεν παίζει με ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Στην ΑΕΚ στρέφουν όλη την προσοχή τους στο ματς της Δευτέρας (4/12, 21:00) με τον ΑΡΗ στην OPAP Arena για το οποίο προέκυψε ένα νέο πρόβλημα μετά το παιχνίδι με την Μπράιτον που αφορά τον Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας αποκόμισε έναν τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, χάνοντας σίγουρα το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Μια εξέλιξη που επαναφέρει τον Αθανασιάδη στην εστία.

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι ακολουθούν το πρόγραμμα της επανένταξής τους και δεν θα είναι επίσης διαθέσιμοι για το ματς με τον ΑΡΗ. Τόσο ο Δανός μέσος όσο και ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πάντως δεν είναι μακριά από την επιστροφή.

Εκτός από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΑΡΗ είναι και ο Κάλενς, ο οποίος ακολουθούσε τις τελευταίες μέρες συντηρητικό πρόγραμμα μετά την ενόχληση στον προσαγωγό και έτσι κι αλλιώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Όσο για τον Γαλανόπουλο που έχασε το ματς με την Μπράιτον λόγω ίωσης, ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα