Αλλάζει πάλι προσέγγιση… με ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο χρόνος της προετοιμασίας του ΑΡΗ για τον Ολυμπιακό είναι λίγος και ο Άκης Μάντζιος καλείται να βάλει τους παίκτες του σε μία διαφορετική διαδικασία.

Το ματς της Τετάρτης δεν έχει καμία σχέση με το χθεσινό και πλησιάζει τα δεδομένα του αγώνα της Τούμπας. Κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι και περισσότερη ανασταλτική λειτουργία.

Αυτή η διαφορετική προσέγγιση είναι πιθανό να φέρει και αλλαγές σε πρόσωπα, όπως στον άξονα με έναν εκ των Ντουκουρέ και Ζουλ να διεκδικούν τη θέση του Σαμόρα εάν δεν γίνει κάποια άλλη επιλογή.Ένα σενάριο που εφόσον υλοποιηθεί, ίσως φέρει τον Νταρίντα λίγο πιο μπροστά.

Στην επίθεση επίσης “παίζει” και μία θέση στα δεξιά. Ο Σουλεϊμάνοφ ήταν θετικός, δεδομένο ότι ήταν πρώτο ματς ως βασικός, αλλά υπάρχει και ο Κάρλσον που σκόπιμα χθες προφυλάχθηκε από το ξεκίνημα αφού είχε χάσει προπονήσεις.

Τέλος υπάρχει και το θέμα της άμυνας. Ο Μοντόγια πήρε ανάσες χθες και είναι πιθανό να γυρίσει στην ενδεκάδα, είτε αντί του Οντουμπάζιο είτε στα αριστερά αναλαμβάνοντας κάποια… ειδική αποστολή όπως στην Τούμπα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα