Ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος – Με αυτούς πάει στο ντέρμπι!

από AllAboutARIS

Όπως αναμενόταν τις τελευταίες ημέρες, ο Φράνκο Φεράρι έμεινε τελικά εκτός αποστολής, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Την ίδια ώρα, στην αποστολή επέστρεψε ο Φαμπιάνο Λέισμαν που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Μόουζες Οντουμπάτζιο που αποθεραπεύτηκε.

Εκτός αποστολής για τον ΑΡΗ βρίσκονται οι Ρουπ, Ματαρίτα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία (τραυματίες), Πάβισιτς (ανέτοιμος, μεσοβδόμαδα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις), Δεληζήσης, αλλά και οι μικροί Σγούρος, Κυριαζής που βρίσκονται με την Κ19.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΡΗ αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Matarrita, Ferrari, Manu Garcia (τραυματίες), Pavicic (ανέτοιμος), Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής (Κ19). ”

Προτεινόμενα Άρθρα