Αντίδραση και γόητρο στο ντέρμπι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Super League βρίσκεται μόλις στην 3η στροφή της και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έρχεται αρκετά νωρίς για τον ΑΡΗ.

Το “κεφάλαιο” των μεγάλων αγώνων της σεζόν ανοίγει με το “κλάσικο” της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ απόψε στις 21:30 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Έπειτα από μία εβδομάδα πολλών εξελίξεων, με επίκεντρο την αποχώρηση του Χερμάν Μπούργος, οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να τα βάλουν όλα στην άκρη και να πάρουν ένα “τρίποντο”… ισορροπίας μετά την ήττα-‘χαστούκι” από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ομαλότητα της μεταβατικής περιόδου που βιώνει η ομάδα κρίνεται και από το αποψινό ντέρμπι, στο οποίο φυσικά υπάρχει και το γόητρο ως κίνητρο για το σύνολο του Τόλη Τερζή, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός για 5η φορά στην καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ πάει απόψε στο “Βικελίδης” με το απόλυτο των δύο πρώτων αγωνιστικών, μαζί με περισσότερη ηρεμία και ψυχολογία που όμως εξαρτώνται και για αυτόν από το αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι.

ΑΡΗΣ: Πρόλαβε ο Πάλμα, πάλι εκτός ο Οντουμπάζιο

Ο Ονδουριανός ήταν αυτός στον οποίο ήταν στραμμένα τα βλέμματα τις τελευταίες μέρες, καθώς η κατάστασή του στις αρχές της εβδομάδας δημιούργησε μία ανησυχία. Παρόλα αυτά τέθηκε στη διάθεση του Τερζή, σε αντίθεση με τον Οντουμπάζιο που παραμένει στα “πιτς”

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Σγούρος.

ΠΑΟΚ: Με Λύρατζη στο “Βικελίδης”

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν και το μοναδικό πρόβλημα αυτή την εβδομάδα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με την παρουσία του στις τελευταίες προπονήσεις να του ανοίγει και την πόρτα της αποστολής.

Από αυτήν εκτός έμειναν οι Ράφα Σοάρες και Σάστρε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα .

Η «ταυτότητα» του αγώνα

3η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

21:30, Novasports Prime

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Ρούι Τεσέιρα (Πορτογαλία), Πέδρο Μότα (Πορτογαλία)

4ος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Βίτορ Φερέιρα (Πορτογαλία)

AVAR: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα