Αργεντινή: Προανήγγειλε την αποχώρησή του ο Μέσι (vid)

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε να εννοηθεί πως θα αποσυρθεί από την Αργεντινή, μετά το τέλος του Copa America.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε χαρούμενος για τα όσα βιώνει στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη χαρά το για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό, μετά τη νίκη 2-0 επί του Καναδά, όπου κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Μέσι δήλωσε για την πρόκριση στον τελικό: «Ας απολαύσουμε όλα όσα βιώνουμε σαν εθνική ομάδα, σαν γκρουπ. Δεν είναι εύκολο να είσαι στον τελικό ξανά, να διεκδικείς ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, επειδή δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό και το κάναμε ξανά. Το απολαμβάνω όπως όλα τελευταία. Το απολαμβάνω πολύ και καταλαβαίνω, όπως ο Ντι Μαρία και ο Οταμέντι, ότι αυτές είναι οι τελευταίες μας μάχες. Ήταν μία δύσκολη διοργάνωση, περισσότερο από πότε. Πολύ σκληρή, με πολύ κακά γήπεδα, υψηλές θερμοκρασίες, δύσκολο να παίξεις και με πολύ σκληρές ομάδες. Το γεγονός πως είμαστε πίσω στον τελικό είναι κάτι που πρέπει να τονίσουμε και να γιορτάσουμε. Είναι ο τέταρτος σερί τελικός που πρόκειται να παίξουμε. Είναι εύκολο να το λες, αλλά ολόκληρο το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ας απολαύσουμε τη στιγμή, ένας ακόμη τελικός, που Θεού θέλοντος, θα είναι μάλλον ο τελευταίος».







Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε, για το οποίο πολλοί είπαν πως το «έκλεψε» από τον Έντσο Φερνάντες: «Είπα στον Έντσο πως δεν ήθελα να του ”κόψω” το γκολ, αλλά είδα ότι ο τερματοφύλακας έπεφτε και η μπάλα ερχόταν αργά, οπότε της άλλαξα λίγο την πορεία».

Προτεινόμενα Άρθρα