Αστυνομικός: “Ήταν σαν να μπήκαμε σε σφαγείο – Έφυγε στα χέρια μου ο Άλκης” (vid)

από AllAboutARIS

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται σήμερα, με μάρτυρα τον πρώτο αστυνομικό που έφτασε στο σημείο εκείνο το βράδυ.

Ο 46χρονος σημείωσε μάλιστα πως καθώς πήγαινε στο σημείο, είδε μια ομάδα τριών ανθρώπων, τα οποία στη θέα του περιπολικού άρχισαν να τρέχουν. Ο αστυνομικός ανέφερε πως “μπορεί να ήταν τσιλιαδόροι, μπορεί και άσχετοι”, αλλά το προηγούμενο διάστημα και ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει αναφορά σε μια ομάδα τριών ανθρώπων κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη.

“Στις 12:19 λάβαμε σήμα για τον Θ. Γαζή για συμπλοκή 20 ατόμων με αντικείμενα. Όταν κοντεύουμε στο σημείο, στη θέα μας, 3-4 νεαροί αρχισαν να τρέχουν. Στην περιοχή επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Κάναμε περίπου 4 λεπτά για να φτάσουμε. Λες και μπαίναμε σε σφαγείο. Υπήρχε μεγάλη ποσότητα αίματος. Αίμα μαύρο, οι φόρμες του Άλκη ήταν βουτηγμένες στο αίμα” σημείωσε αρχικά.

Προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες: “Βλέπω έναν νεαρό όρθιο κοντά στα σκαλιά. Κάτω ήταν πεσμένος σε μια λίμνη αίματος ο Άλκης. Δεν υπάρχει κανείς εκεί. Άρχισα να του προσφέρω τις Πρώτες Βοήθειες. Είχε ελάχιστα τις αισθήσεις του και έδειχνε στη βουβωνική χώρα. Μετά από ελάχιστα λεπτά ξεψύχησε.

Εκτός από τον Άλκη, αναφέρθηκε και στον φίλο του: “Μετά πήγαμε στον Άγγελο που είχε τραυματιστεί και μας έδινε πληροφορίες. Είπε για 6 με 7 άτομα που κινήθηκαν πεζή αντίθετα στη Γαζή. Στη άκρη της κολώνας υπήρχε δρεπάνι με λίμνη αίματος. Τεράστια λίμνη αίματος, λες και μπαίναμε σε σφαγείο”.

Σε σχετικό ερώτημα για το αν μετακίνησε οποιοδήποτε αντικείμενο εκείνο το βράδυ: “Εγώ ήμουν μέσα στα αίματα. Δεν είναι εύκολο να σου φεύγει ένα νεαρό παιδί μέσα από τα χέρια. Το σοκ ήταν μεγάλο”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X