Βαριές κατηγορίες για τον Τόνεϊ: Εθισμένος στον τζόγο και 13 πονταρίσματα για ήττα της ομάδας του

από AllAboutARIS

Κόλαφος αποδείχθηκε το κατηγορητήριο για το Άιβαν Τόνεϊ!

Λίγες ημέρες μετά την τιμωρία του Άγγλου στράικερ της Μπρέντφορντ για παράνομο στοιχηματισμό, η FA δημοσιοποίησε το κατηγορητήριο εις βάρος του από το οποίο προκύπτει το συμπέρασμα του εθισμού του στον τζόγο!

Συγκεκριμένα ο Τόνεϊ φαίνεται πως πόνταρε 13 φορές κατά της ομάδας του από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2017, εκ των οποίων οι 11 απέναντι στην Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν δανεικός από την Γουίγκαν.

Επιπλέον, φαίνεται ότι είχε πληροφορήσει και έναν φίλο του σχετικά με το συγκεκριμένο ποντάρισμα, ενώ Από την FA λέγεται επίσης πως ο Τόνεϊ δεν έπαιξε κανέναν αγώνα, όπου στοιχημάτισε ενάντια στην ομάδα που είχε τα δικαιώματά του!

Ένα μέρος από την αναφορά της ομοσπονδίας την Παρασκευή (26/5) λέει:

«Από τα 29 στοιχήματα, υπήρχαν 13 όπου ήταν για την ομάδα του Τόνεϊ προκειμένου να χάσει σε εφτά διαφορετικά παιχνίδια από τις 22 Αυγούστου του 2017 μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2018. Ο Τόνεϊ δεν έπαιξε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, όπου έβαλε στοίχημα ενάντια στην ομάδα που ήταν δανεικός, καθώς δεν ήταν και στην αποστολή του αγώνα εναντίον του κανονικού του συλλόγου, αφού ήταν δανεικός».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X