“Βόμβα” με Λουτσέσκου: “Παραιτείται μετά τη Λαμία, συνάντηση με Μπεσίκτας”!

από AllAboutARIS

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου στον Π.Α.Ο.Κ. έρχονται τόσο από τη Ρουμανία όσο και από την Τουρκία, με κοινό παρονομαστή το ότι φεύγει!

Στη χώρα του Λουτσέσκου, η ιστοσελίδα sport.ro μεταφέρει πληροφορίες, τις οποίες χαρακτηρίζει ως αποκλειστικές, σύμφωνα με τις οποίες ο Ρουμάνος προπονητής έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και μετά το ματς με τη Λαμία (12/12) θα διαπραγματευτεί την αποχώρησή του. Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Είναι δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων στην ομάδα και από το ότι δεν υποστηρίζονται οι επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Έτσι ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει μείνει ελεύθερος μετά το ματς της Κυριακής (12/12)”.

Με τον Λουτσέσκου ωστόσο ασχολούνται και στην Τουρκία. Η ιστοσελίδα ajansspor.com, τονίζει πως ο Ρουμάνος , μαζί με τους Γκούτι και Τσερτσέσοφ είναι υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, αποκαλύπτοντας πως έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.

Προτεινόμενα Άρθρα