Γαλλία: Γονείς κατηγορούνται ότι παραπλανούσαν ομάδες, με ανύπαρκτες ασθένειες του παιδιού τους

από AllAboutARIS

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Bourg Péronnas. Αυτή την Τετάρτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο του άρρωστου μικρού Λούκας που παρέλαβε μια φανέλα από τον αγαπημένο του σύλλογο.

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο Λούκας έχει λευχαιμία και έφυγε από το Bourg-en-Bresse πριν από έξι μήνες. Μόνο που, ένας άλλος υπεύθυνος επικοινωνίας αντιδρά, αυτός της Quevilly-Rouen. Ο τελευταίος συνειδητοποιεί ότι έχει λάβει το ίδιο αίτημα από το ίδιο παιδί λέγοντας ότι ήταν… από τη Ρουέν. Ίδια παρατήρηση από την πλευρά του κλαμπ Chambly στο Oise και την AJ Auxerre.

Κάθε φορά άλλο επώνυμο… και διαφορετική αρρώστια!

Συνολικά: αυτή η οικογένεια επικοινώνησε με δώδεκα συλλόγους της Λιγκ 2 και της Νational 1. Όπως επιβεβαίωσαν αρκετοί διαχειριστές της κοινότητας της Ligue 2 στο RMC Sport, οι γονείς χρησιμοποιούσαν διαφορετικά επώνυμα κάθε φορά και δήλωναν διαφορετική ασθένεια για το παιδί τους. Προς το παρόν είναι αδύνατο να γνωρίζουμε αν το μικρό παιδί είναι όντως άρρωστο ή όχι, αλλά η υπόθεση έχει πυροδοτήσει τα social media και έχει σοκάρει τους χρήστες του Διαδικτύου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X