Γκάρι Ροντρίγκες για ΑΡΗ: «Είναι τελικός για εμάς»

από AllAboutARIS

Δηλώσεις κατά τις οποίες τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ομάδα η πρόκριση κόντρα στον ΑΡΗ, αλλά και την ανάγκη για άμεση αντίδραση μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο, παραχώρησε στην Cosmote TV o Γκάρι Ροντρίγκες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Το μάθημα είναι πως χάσαμε ξανά βαθμούς που θα έπρεπε να είχαμε πάρει. Συνεχίζουμε. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι. Ήταν ένα μάθημα, αλλά συνεχίζουμε στον δρόμο μας»
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Κανείς φυσικά δεν είναι χαρούμενος. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Το καλό είναι πως έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι την Τετάρτη όπου μπορούμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και πως παίζουμε για την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε»
Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Το έδειξαν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια εδώ, αλλά όπως είπα εμείς πρέπει να δείξουμε πως παίζουμε στην καλύτερη ομάδα. Για μας κάθε ματς είναι τελικός και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω ξανά, αλλά για μας το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε καλά και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς δικαιολογίες».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X