Γκνάμπρι: “Στα 18 έβγαζα περισσότερα χρήματα απ’ όλη την οικογένεια και μετά… χάθηκα”

από AllAboutARIS

Ο Γερμανός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου είχε μιλήσει στο Players’ Tribune και η σελίδα έκανε την αναδημοσίευση ενός από τα πιο σημαντικά κομμάτια στα οποία είχε αναφερθεί ο ποδοσφαιριστής για τις «σκοτεινές» ημέρες.

Εκείνες που ξαφνικά χάνεις το στέρεο έδαφος που πατούσες και αρχίζεις να ξαναπιστεύεις ότι τελικά υπάρχουν πολύ περισσότερες παγίδες απ’ όσες θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Και τα απίστευτα ποσά που κινούνται στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο, «πείραξαν» το μυαλό του Σερζ Γκνάμπρι.

«Στα 15 σου ζητάς ακόμα χρήματα από τους γονείς σου και ξαφνικά είσαι 17 – 18 και βγάζεις περισσότερα απ’ όλη την οικογένεια. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Άρχισα ν’ αγοράζω άχρηστα πράγματα.

Αυτό έκανε τους γονείς μου να με βάλουν να καθίσω και να μιλήσουμε. Αισθάνονταν πως κάτι χανόταν… Ακόμα θυμάμαι τη μάνα μου να μου λέει “Σερζ, ίσως όλα αυτά να μην είναι παντοτινά που βιώνεις τώρα. Δεν γίνεται να πετάς έτσι τα λεφτά σου. Πρέπει να μείνεις προσγειωμένος. Όλα φτάνουν σε ένα τέλος κάποια στιγμή».

Μερικές εβδομάδες αργότερα, χάθηκα. Όλα ξαφνικά καταστράφηκαν. Τραυματίστηκα στο γόνατο και δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό για 8 μήνες! Ο χρόνος είχε παγώσει. Όταν επέστρεψα στο γήπεδο, δεν μπορούσα να βρω θέση στην ομάδα και ξαφνικά έφυγα δανεικός στην Γουέστ Μπρομ.

Η μάνα μου είχε δίκιο, είχε προβλέψει το μέλλον…» ήταν τα λόγια του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα