Γκουαρδιόλα για Άλβαρες: «Δεν ξέρω τον λόγο που φεύγει, μου είπε ότι θέλει μια νέα πρόκληση»

από AllAboutARIS

Η μεταγραφή του Χουλιάν Άλβαρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους Μαδριλένους να έχουν δώσει τα χέρια με τη Μάντσεστερ Σίτι για το ποσό των 95 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός έχει ανάψει το πράσινο φως και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, η οποία εκ των πραγμάτων επιβεβαιώθηκε και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός συγκεκριμένα αποχαιρέτησε τον Άλβαρες και επιβεβαίωσε τη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Άλβαρες του είχε εκμυστηρευτεί πως αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Έμαθα πολλά από εκείνον και ελπίζω να βρει αυτό που ψάχνει. Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Άλβαρες. Έχουμε κερδίσει τα πάντα μαζί και η συνεισφορά του ήταν τεράστια. Η ομάδα τον αγαπούσε πολύ για τον χαρακτήρα του, αλλά αν θέλει να φύγει για μια νέα πρόκληση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

«Δεν ξέρω τον λόγο που φεύγει, αλλά μου είπε ότι θέλει μια νέα πρόκληση. Ότι νιώθει ότι αυτό πρέπει να κάνει. Την περσινή σεζόν έπαιξε πολύ, ανά διαστήματα μαζί με τον Χάαλαντ, αλλά καταλαβαίνω ότι μερικές φορές δεν έπαιξε. Είπα στον σύλλογο πολλές φορές ότι στο τέλος το κλαμπ παίρνει την απόφαση, αλλά του είπα ότι τα συμβόλαια μπορούν να σπάσουν. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος, γιατί να μείνεις εδώ; Θεωρεί ότι η θητεία του εδώ πρέπει να λήξει, και οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει και τελείωσε».

Προτεινόμενα Άρθρα