Γκουγκουλιάς στον Libero: «Να έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο»

από AllAboutARIS

Στον Libero 107.4 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς, ο οποίος κατέθεσε τις δικές του σκέψεις για τον ΑΡΗ.

Για την προετοιμασία: «Παλιά πηγαίναμε για μεγάλο διάστημα, μία προετοιμασία μόνο για φυσική κατάσταση, με σακίδια στην πλάτη και τρέχαμε στο δάσος και ο προπονητής για το ποδήλατο. Τώρα, στο γήπεδο περισσότερο και τρέξιμο με τη μπάλα. Πρέπει να γίνονται οι προετοιμασίες γιατί εκεί μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια στον Μάντζιο γιατί δούλεψε καλά και σε αυτό το κομμάτι. Ο ΑΡΗΣ έδειξε πως και μετά την αλλαγή του κόουτς, ο προπονητής βρήκε την ομάδα σε καλή φυσική κατάσταση κι αυτό φάνηκε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που γύρισε το παιχνίδι. Βέβαια, τώρα κάνεις προετοιμασία για το πρωτάθλημα ή θα πρέπει η ομάδα να είναι ταυτόχρονα έτοιμη και για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια; Δύσκολο αυτό για τον προπονητή και το τιμ».

Μία ιστορία από δική του προετοιμασία: «Με Όγιος όταν είχε έρθει. Από τις πιο σκληρές, στη Γαλλία παλεύαμε με τα κύματα στη θάλασσα για αποθεραπεία. Πολύ τρέξιμο. Αυτό βγήκε μέσα στο πρωτάθλημα. Το δεξί μπακ έκανε σέντρα και το αριστερό πηδούσε για κεφαλιά, πολύ καλά τρεξίματα η ομάδα».

Για τον σχεδιασμό του ΑΡΗ της επόμενης σεζόν: «Λίγο άδικη για μένα η κουβέντα. Διότι ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που θα πρέπει να εμπιστευόμαστε. Μας έχει πάρει από τα πολύ δύσκολα. Έχει πληρώσει από τις χαμηλές κατηγορίες για να μας ανεβάσει. Παρά τις δυσκολίες βάζει λεφτά και δε τα παίρνει πίσω κι έχει πληρώσει πολλές αμαρτίες Είναι άδικο να τον σταυρώνουμε. Είναι καλός επιχειρηματίας. Για μένα το χειρίζεται πολύ καλά κι όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, δε γίνεται να μείνει. Για τον Καμαρά ή το Σάσα τους αφήνεις να φύγουν, γιατί είσαι ΑΡΗΣ. Αυτοί που θέλουν να μείνουν να μείνουν. Αν ξενερώσει ο παίκτης δεν θα σου προσφέρει. Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο γιατί από τη πρώτη στιγμή μας έχει εκπλήξει με τις μετάγραφες. Αργεί μερικές φορές, αλλά οι περισσότεροι που έχουν έρθει έχουν προσφέρει».

Για τους επιθετικούς στον ΑΡΗ: «Ήρθε ο Καμαρά. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ήταν στους διακριθέντες. Αλλά με τόσα εκατ. που παίρνει είναι λίγα τα 9 γκολ. Να πληρώσεις καλά, αλλά το φορ σου να βάλει 20 γκολ. Ειδικά στα παιχνίδια με τους υποδεέστερους αντιπάλους δεν είχαμε παίκτη στην περιοχή. Δεν βγήκε σαν γκολτζής, αλλά βγήκε σαν ποδοσφαιριστής. Γίνονται προσπάθειες και ακριβές προσπάθειες. Καμαρά, Ιντέγιε, Μήτρογλου. Δυστυχώς δεν βγήκαν».

Για τον Μπούργος και την επόμενη χρονιά: «Καλός προπονητής, αν και συμπαθώ τον Μάντζιο και να μην ξεχνάμε τι έχει προσφέρει. Αυτό που μας έχει συνηθίσει ο κ. Καρυπίδης κάθε χρόνο κάποια βήματα μπροστά. Σταθερά. Αυτό δεν είναι απλό ούτε τυχαίο. Αυτό μου δίνει αισιοδοξία μεγάλη, όπως και το ότι επέστρεψε ο κόσμος στο γήπεδο. Ωραίο είναι το ποδόσφαιρο, να κερδίζει η ομάδα σου, αλλά να βλέπεις και μικρά παιδιά. Καυτό γήπεδο και ταυτόχρονα εκκλησία».

Για το φεστιβάλ αθλητισμού και νεολαίας δήμου Θέρμης: «Γίνεται προσπάθεια να μαζευτούν κάποια χρήματα. Συγκινητικό, πολύς κόσμος στήριξε. Είναι ωραίο που μαζευόμαστε και παίζουμε με τους παλαίμαχους, αλλά οι λόγοι κυρίως για τους οποίος παίζουμε. Και το ξέρω καλά, γιατί εγώ έχω έναν αδελφό βαριά ανάπηρο. Κι αυτές οι οικογένειες χρειάζονται στήριξη».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X