Δεδομένη η προσέγγιση, μένουν τα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ προετοιμάστηκε κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες αυτή την εβδομάδα, εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τόλης Τερζής ήταν αυτός που δούλεψε με την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Χερμάν Μπούργος, βάζοντας περισσότερη τακτική στο πρόγραμμα και προετοίμασε τους παίκτες μέσα σε ένα πιο ορθολογικό πλαίσιο.

Με δεδομένες τις αδυναμίες τακτικά και σε φυσική κατάσταση/ εντάσεις, ο ΑΡΗΣ απόψε αναμένεται πιο compact και χωρίς ρίσκα, ώστε να ισορροπήσει κάπως τα κενά του αμυντικά και παράλληλα να αξιοποιήσει τους χώρους που θα του δώσει ο ΠΑΟΚ.

Φυσικά θ8α υπάρχουν διαστήματα πρωτοβουλίας ή ακόμα και πίεσης αλλά πολύ στοχευμένα, αφού το ματς απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς είναι μεγάλη.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Τερζής, κυρίως σε τρεις θέσεις όπου όλα παραμένουν ανοικτά. Στα αριστέρα της άμυνας υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Μαζικού-Πίρσμαν, στα χαφ ο Ντιόπ διεκδικεί με τον Νταμπό τη θέση δίπλα στον Ντουκουρέ ενώ στην επίθεση όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Πάλμα.

Εάν ο Ονδουριανός δεν προλάβει, τότε ένας εκ των Ματέο ή Καμάτσιο θα πάρει θέση στη μία πλευρά, με τον Μαντσίνι στην άλλη και τον Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι.

Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο και Μπράμπετς αναμένεται να συμπληρώσουν τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα