Δεν συνεχίζει στην Τρουά ο Μπουσέ, που βίωσε την… δυσκολότερη σεζόν του

από ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΛΙΑΣ

Το προηγούμενο διάστημα η Τρουά ανακοίνωσε πως ένα γκρουπ παικτών δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και μέσα σε αυτούς ήταν ο πρώην πορτιέρο του ΑΡΗ, Ζακαρί Μπουσέ. Ο τελευταίος τον Γενάρη του 2024 μετακόμισε ως δανεικός από την Μπαστιά στην Τρουά, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά…

Η Τρουά δεν κατάφερε να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία και υποβιβάστηκε, με τους οπαδούς της να αντιδρούν, προκαλώντας επεισόδια σε ματς με την Βαλενσιέν ενώ σε ό,τι αφορά τον Μπουσέ, είχε μόλις δυο συμμετοχές και γενικότερα η αγωνιστική χρονιά 2023/24 ήταν “εφιαλτική” για τον πρώην τερματοφύλακα του ΑΡΗ -αγωνιστικά και μη αγωνιστικά- ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες παραδέχτηκε πως “ήρθε το τέλος μιας σεζόν που ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας μου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Ανάμεσα στο εγκεφαλικό της γυναίκας μου, μια μετακόμιση, να ζήσω μακριά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα για 5 μήνες, να παλέψω για να διατηρήσω τον σύλλογο και τελικά να βιώσω τον υποβιβασμό, είναι η ώρα να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και να ξεκουραστώ. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους στην Τρουά καθώς αποτύχαμε. Ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν όλη αυτή την σεζόν, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα