Δύο ντέρμπι που τον… άκουσε όλη η Ελλάδα 

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η δυάδα των αγώνων με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο σημείο αναφοράς για τον ΑΡΗ όταν έμαθε το καλεντάρι του το περασμένο καλοκαίρι.

Ειδικά από τη στιγμή που πήγε σε αυτά τα ματς μετά από απώλειες βαθμών και ειδικότερα αυτή κόντρα στον ΟΦΗ, έβλεπε μπροστά του δυο κομβικά παιχνίδια για τη συνέχεια του στο πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση της 4άδας.

Το «2 στα 2» ήταν ρεαλιστικά δύσκολο αλλά ο ΑΡΗΣ πήρε άριστα με το απόλυτο δυο νικών που ρεφάρουν τις απώλειες των προηγούμενων αγώνων, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ελλάδα… και στον εαυτό του. Τόσο με τις νίκες όσο και με το ποδόσφαιρο που παίζει πλέον και είναι αρκετά ελκυστικό κατά διαστήματα μέσα στους αγώνες του.

Άπαντες αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο ΑΡΗΣ χτυπάει φέτος την 4άδα, με τους παίκτες να αποδεικνύουν στους εαυτούς τους τις δυνατότητες τους ως ομάδα και ότι με σωστή νοοτροπία μπορούν να πετύχουν πολλά φέτος.

Δυο νίκες που στέλνουν πλέον τον ΑΡΗ με άλλον αέρα κόντρα σε Λαμία και Καλλιθέα, έχοντας την ευκαιρία να πάρει ακόμη ένα… πακέτο έξι βαθμών στην έδρα του ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική του θέση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα