Εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Χαβίτο λόγω… γραφειοκρατίας

από AllAboutARIS

Ο Χαβίτο εγκλωβίστηκε με την οικογένεια του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μιας και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία λόγω της… γραφειοκρατίας για τον κορωνοϊό.

Ο Ισπανός πρώην άσος του ΑΡΗ βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη, όπου παρακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Όμως όταν ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής, «κόλλησε» στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» λόγω της γραφειοκρατίας όσον αφορά τον κορωνοϊό, με την πτήση του να έχει τελικά αναχωρήσει πριν από 24 ώρες.

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Χαβίτο και η οικογένεια του είναι εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μιας και η αεροπορική εταιρεία δεν τους επέτρεψε να πετάξουν για την Ισπανία, επειδή δεν είχαν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ο Ισπανός έχει νοσήσει όπως και η οικογένεια του από την Covid-19 και βάσει νόμου και ιατρικού πρωτοκόλλου στην πατρίδα του, τους έχει γίνει υποχρεωτικά μία μόνο δόση εμβολίου. Αλλά η γραφειοκρατία στην Ελλάδα τους έχει κρατήσει στην Θεσσαλονίκη, με τον Χαβίτο να είναι φανερά απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Μάλιστα είναι σε επαφή με το προξενείο της Ισπανίας, την τουριστική αστυνομία και μιλάει με δικηγόρους για να βρει τρόπους να αναχωρήσει για την Μοραλέχα.

Προτεινόμενα Άρθρα