Οπαδοί του ΑΡΗ στα Μάλγαρα σταμάτησαν το πούλμαν

από AllAboutARIS
Περίπου 80 φίλαθλοι του ΑΡΗ, αγανακτισμένοι από τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος από την Λαμία, περίμεναν στα Μάλγαρα την αποστολή της ομάδας, παρά το έντονο κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.
Στόχος τους να μιλήσουν στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό. Έτσι όταν το πούλμαν της αποστολής έφτασε στα Μάλγαρα, περίπου στις 03:30, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ ζήτησαν να μιλήσουν στα μέλη της ομάδας, τα οποία κατέβηκαν από το λεωφορείο.
Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδες ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό, λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως σε τρία 90λεπτά κόντρα στην Λαμία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. «Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε 3 παιχνίδια και να χάνετε 2 πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε» ήταν ορισμένα από τα λόγια των φιλάθλων προς τους ποδοσφαιριστές που άκουγαν χωρίς κανείς να μπορεί να απαντήσει. Επίσης οι φίλαθλοι ρώτησαν τους ποδοσφαιριστές αν είναι απλήρωτοι, χωρίς να λάβουν καμία απάντηση.
Στην συνέχεια μία ομάδα φιλάθλων μίλησε με τον Άκη Μάντζιο, λέγοντας προς τον Έλληνα τεχνικό να τους πει τι φταίει και η ομάδα βρίσκεται σε αυτό το σημείο, με αποκορύφωμα τον καταστροφικό αποκλεισμό από την Λαμία.
Μετά από λίγα λεπτά η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής προς την Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X