Ανοικτά μέτωπα από τέρμα μέχρι και επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Χερμάν Μπούργος είναι το πρόσωπο των ημερών στον ΑΡΗ, όμως υπάρχει και ένα ντέρμπι που βρίσκεται προ των πυλών και… κερδίζει έδαφος.

Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση της ομάδας και ο χαρακτήρας του αγώνα δίνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα τελικά πλάνα του Τόλη Τερζή για την ενδεκάδα, με σταθερές και ανοικτά μέτωπα και σίγουρες επιλογές.

Μάλλον σταθερή η άμυνα, πλην του “άσου”

Η άμυνα δύσκολα θα υποστεί παρεμβάσεις, με τους Σάκιτς-Γκάνεα να είναι οι δύο παίκτες με προβάδισμα για τα άκρα και τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς στα στόπερ.

Εκεί όπου δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή είναι στο τέρμα, με τον Κουέστα να έχει πολλές πιθανότητες να επανέλθει αντί του Μάριου Σιαμπάνη.

Ολα ανοικτά από τα χαφ και μπροστά

Η κατάσταση εδώ, θυμίζει λίγο εκείνη πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διαφορά είναι ότι “παίζεται ” και ο παρτενέρ του Σάσα, ανάλογα και με τον παίκτη που θα είναι πίσω από τον φορ.

Ο Τερζής ποντάρει σε εντάσεις και τρεξίματα, άρα δεν αποκλείεται ένα σχήμα με Σάσα-Ματίγια και τον Εντιαγέ μπροστά από τους δύο χαφ και πίσω από τον Καμαρά. Μαντσίνι στη μία πλευρά, Ματέο ή Ιτούρμπε στην άλλη.

Ένα δεύτερο σενάριο “θέλει” τον Εντιαγέ στα χαφ και τον Μπερτόγλιο λίγο πιο μπροστά ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και ένα σχήμα με τον Καμαρά στην τριάδα και τον Μάνο κορυφή.

Ο Τερζής σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα και ίσως σήμερα δείξει προς τα που γέρνει…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα