Ενδεκάδα με ερωτηματικά στην άμυνα

από AllAboutARIS

Με την… γνωστή συνταγή αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στην αποψινή (5/10, 20:00) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κι αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Βέλεθ, ενδεχομένως να βλέπαμε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, που ξεκίνησε στο ντέρμπι τους Τούμπας.

Δεδομένα όμως θα είναι διαφορετική η τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης μιας και πρόκεται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα ντέρμπι που προηγήθηκαν.

Στα της ενδεκάδας, φαίνεται πως μία θέση είναι ανοικτή κι αυτή αφορά το κέντρο της άμυνας. Ο Φαμπιάνο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον επαναφέρει. «Παίζει» το ενδεχόμενο να κρατήσει στον πάγκο τον Βραζιλιάνο, υπό τον φόβο επιβάρυνσης και υποτροπής. Οπότε υπάρχουν καλές πιθανότητες στο πλάι του Μπράμπετς να ξεκινήσει ο Ρόουζ. Από εκεί και πέρα, η παρουσία του Ούγκο Μάγιο στην 22άδα αφήνει ένα ερωτηματικό για το δεξί άκρο της άμυνας. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι ο Ισπανός θα μπει στην τελική αποστολή, σε μια απόφαση που θα ληφθεί λίγο πριν το ματς.

Ετσι όπως όλα δείχνουν στην άμυνα, ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μοντόγια, Φρίντεκ στα άκρα, ενώ στα στόπερ, Φαμπιάνο και Ρόουζ είναι το δίλημμα για τον παρτενέρ του Μπράμπετς.

Για τη μεσαία γραμμή κανένα ερωτηματικό. Μόντσου και Σιφουέντες έχουν βρει χημεία και κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας τον φορμαρισμένο Μάνου Γκαρθία λίγο πιο μπροστά.

Στα άκρα της επίθεσης θα διατηρηθεί το δίδυμο των Ντιαντί και Σίστο με τον Μορόν να παίζει ξανά κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα