Ενεργοποιήθηκε η ποινή στον Ηρακλή για τον Μάρα – Κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα

από AllAboutARIS

Σε σοβαρό κίνδυνο βρίσκεται ο Ηρακλής, αν δεν καταφέρει να πληρώσει ή να διακανονίσει μέσα στο επόμενο πενθήμερο ένα ποσό λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε οφειλές στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Μπογκντάν Μάρα.

Η σημερινή απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υποχρεώνει τον Ηρακλή να εξοφλήσει τον Ρουμάνο μέχρι τις 29/5, διαφορετικά θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Δηλαδή, συνολικά εννιά μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που θα φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση του βορείου ομίλου της Super League 2 και παράλληλα θα προκαλέσει την αποβολή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.
-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X