Επειδή «ψηλώθηκαν» πάλι, μήπως να τους κόψετε τα φτερά;

από Γιάννης Παντελίδης

Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Αυτό που έκανε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθη Βικελίδης» ήταν επιτυχία. Δεν έχασε, έβαλε δυο πούλμαν μπροστά στην εστία και πήρε έναν βαθμό. Αποστολή εξετελέσθη.

Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κάτσει να δει τι δεν πήγε καλά, γιατί και πάλι (ως συνήθως) απέναντι σε τόσο κλειστή άμυνα δεν βρήκε λύσεις και να προετοιμαστεί όσο το δυνατό γίνεται καλύτερα για το ματς που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα έρθει με παρόμοιο, με τον Παναθηναϊκό, αγωνιστικό προσανατολισμό. Διότι περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών στην έδρα του, δεν υπάρχουν κι αυτό μάλλον το έχουν καταλάβει καλά στην ομάδα.

Πάμε τώρα στο τι έχει ακολουθήσει της «λευκής» ισοπαλίας του «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτι που σε ένα βαθμό ζήσαμε, άλλες δύο φορές τη φετινή σεζόν, μία στο ξεκίνημά της κι άλλη μία μετά την ήττα του αποδεκατισμένου ΑΡΗ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Την ύπαρξη μιας υπερδύναμης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία δεν είχαμε αντιληφθεί. Δηλαδή του Παναθηναϊκού. Το τι έχουν πει και τι έχουν γράψει, δεν περιγράφεται. Έχουν ξεσαλώσει. Σε ένα βαθμό τους δικαιολογώ, ενώ παράλληλα κρίνω πως τέτοιου είδους αντιδράσεις μόνο «ανεβάζουν» πολύ, παρά μειώνουν, τον ΑΡΗ.

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι «ψηλώθηκαν» και πάλι, έχουν στήσει κάτι σαν πάρτι Ευρώπης, ενώ είναι πίσω από τον ΑΡΗ στη βαθμολογία και φυσικά ειρωνικά σχόλια για τα παράπονα και την ανακοίνωση για τη διαιτησία. Όχι διότι αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ, αλλά γιατί, όπως λένε, έχουν αδικηθεί αυτοί στο παρελθόν. Να πω την αμαρτία μου, πιστεύω ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ψιλοβολεύει μάλλον, γιατί αν αυτοί θεωρούν πως το πράγμα έχει τελειώσει, τότε καλώς να το θεωρούν, ενώ υπάρχουν οκτώ ματς ακόμη.

Εν κατακλείδι βέβαια, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον ΑΡΗ. Να μη δώσει άλλα δικαιώματα, να πάρει τα ματς που πρέπει κι αφήστε τους να… πετάνε ψηλά.

ΥΓ: Να κάνουμε και κάτι με τη διαιτησία έτσι;

Επικοινωνία:

Email: kinezos10@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/yiannis.pantelidis.5

Instagram: www.instagram.com/yiannis_pantelidis/

Twitter: twitter.com/Pantelidis

linkedin: www.linkedin.com/in/yiannis-pantelidis-43794a83/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzNrcbAx5pBhcvsE6n0hwrQ

Προτεινόμενα Άρθρα