Επιστροφές και απουσίες με φόντο ενδεκάδα… και πάγκο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα προβλήματα είναι κομμάτι της καθημερινότητας πλέον για τον Άλαν Πάρντιου, όμως αυτή την εβδομάδα έχει λόγους για να χαμογελάει.

Πέραν της δεδομένης απουσίας του Γκαρθία, ο Άγγλος δεν θα έχει τον τιμωρημένο Ετέμπο ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Πάλμα. Από την άλλη όμως οι Καμαρά, Καμάτσο και υπό προϋποθέσεις οι Ενκουλού και Εμπακατά ισορροπούν κάπως την κατάσταση.

Ειδικά ο Μαυριτανός φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και εφόσον συνεχίσει έτσι θα διεκδικήσει… δυνατά μία θέση στο αρχικό σχήμα και πιθανότατα αυτή του Γκρέι.

Στην επίθεση οι Νταρίντα και Γκαρσία θεωρούνται σίγουροι, με τον Ιτούρμπε να έχει προβάδισμα για τα εξτρέμ έναντι του Καμάτσο και με τον Πάλμσ στα “πιτς” ενώ οι Νταμπό-Ντουκουρέ θα είναι εκτός απροόπτου στα χαφ.

Πίσω στην άμυνα “παίζει” μόνο η επιστροφή του Μαζικού αντί του Πίρσμαν, με τους υπόλοιπους να μένουν ως έχουν.

Ολα αυτά είναι στη θεωρία όπως και στο μυαλό του Πάρντιου, εν αναμονή των πιθανών τελικών δοκιμών του Άγγλου μέχρι αύριο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας.

Είναι σχεδόν σίγουρο πάντως ότι ο ΑΡΗΣ θα εμφανιστεί ενισχυμένος στη Νίκαια, όχι μόνο ως προς την ενδεκάδα του αλλά και με περισσότερες επιλογές στον πάγκο του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X