Επιστροφή χωρίς τους διεθνείς αλλά με Δεληζήση, Πάβισιτς

από AllAboutARIS

Επιστροφή για τους παίκτες του ΑΡΗ στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό με τους διεθνείς να μην δίνουν το παρών, ενώ το ευχάριστο νέο ήταν η παρουσία του Δεληζήση αλλά και του Πάβισιτς. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ: «Μετά το διήμερο ρεπό, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, rondo game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής).

Ο Γιώργος Δεληζήσης προπονήθηκε κανονικά, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Φράνκο Φεράρι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Μόουζες Οντουμπάτζο, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

* Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Jakub Brabec, Alvaro Zamora και Μιχάλης Παναγίδης, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Τσεχίας, της Κόστα Ρίκα και της εθνικής Ελπίδων (U21).»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X