Η “αμαρτωλή” ΕΠΟ και ο Μπένετ ετοιμάζονται για το μεγάλο κόλπο;

από AllAboutARIS

Η ΚΕΔ έχει αποφασίσει να μην ορίσει ξένο διαιτητή, αλλά τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την Κυριακή. Αυτό είναι η αρχή για να ορίζουν Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι, κάτι που η εξυγίανση θέλει νε προφανείς στόχους!

Με επακόλουθο φυσικά να φτάσουμε σε σημείο να σφυρίζουν παιχνίδια όπως το ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Διαμαντόπουλοι και Ευαγγέλου. Να έχουμε ΑΡΗΣ-ΠΑΟ και ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ που θα τα σφυρίζουν οι Φωτιάδες και οι Μανούχοι!

Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ο ΑΡΗΣ, με ξένους διαιτητές, κατάφερε να τερματίσει εκεί όπου του αξίζει, πάνω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Και φυσικά αν δεν είχαμε διαιτησίες όπως του Κουλμπάκοφ…και πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Θέλουν λοιπόν Έλληνες για να δίνουν κόκκινες ανύπαρκτες και πέναλτι…μαιμού οπως  έκαναν ο Ευαγγέλου και ο Διαμαντόπουλος με την ΑΕΚ και διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα.

Θέλουν να μην δίνουν τα καταφανέστατα πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ, όπως ο Μανούχος ή ο Τζοβάρας με Ολυμπιακό.

Ο Μπένετ είναι ο εκλεκτός τους και αυτό φάνηκε από τα …μπράβο που είχαμε στον Παπαπέτρου, μετά την διαιτησία του με τον Παναιτωλικο. Όταν έπνιξε το πέναλτι στον Ιτούρμπε στο Αγρίνιο.  Η… εξυγίανση παιζει το τελευταιο της χαρτι… Αλλά πλησιάζουν οι τελευταίες ανήθικες πράξεις ατο τέλος…

Προτεινόμενα Άρθρα