Η ανάγνωση της απόφασης για Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόφαση για το ματς που ένας παίκτης θα εκτίσει την τιμωρία του δεν σηκώνει συνήθως αρκετή… σκόνη. Στην περίπτωση του Φαμπιάνο όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά και η τελική επιλογή του Άκη Μάντζιου αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Έλληνας τεχνικός φαινόταν πιθανό να διαλέξει το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ αλλά τελικά η… μπίλια έκατσε με τον Βόλο. Μία απόφαση που προκαλεί εντύπωση καθώς η ομάδα διανύει μία περίοδο που έχει τεράστια ελλείψεις στις αμυντικές της επιλογές και με μόνο μία τετράδα παικτών διαθέσιμη για τα μετόπισθεν.

Αυτό που φαίνεται να μέτρησε περισσότερο είναι το “θέλω” του Μάντζιου να έχει τον Φαμπιάνο σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι όπως αυτό με την Ένωση… Σαφώς πιο δύσκολο από εκείνο στο Βόλο. Να μην πάει δηλαδή με την λύση του Οντουμπάζιο, ο οποίο αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του μήνα αλλά χωρίς να είναι 100% σίγουρο.

Και τί θα κάνει στον Βόλο;

Είναι κάτι που σίγουρα γυρνάει στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού, έχοντας βέβαια ως προτεραιότητα το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Τίποτα δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο για την ώρα, όμως δεν είναι και πολλές οι επιλογές… Είτε θα μετατοπίσει έναν χαφ στα στόπερ είτε θα πάει με τριάδα στην άμυνα. Σενάρια που θα τον απασχολήσουν περισσότερο από την επόμενη Δευτέρα, ανάλογα με την κατάσταση κάποιων παικτών και φυσικά τις δοκιμές που θα κάνει πριν πάρει την τελική του απόφαση.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα