Η δεύτερη ευκαιρία… σταθεροποίησης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι και πέρυσι ο Φαμπιάνο Λέισμαν ήταν από τις λίγες σταθερές του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και ειδικότερα της ενδεκάδας, ανεξαρτήτως προπονητή.

Η φετινή χρονιά ωστόσο έχει ξεκινήσει αρκετά διαφορετικά για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει παραπάνω από δύο συνεχόμενα ματς ενώ έχει μονάχα ένα “γεμάτο” 90λεπτο.

Οι λόγοι για αυτό δεν είναι αγωνιστικοί… Ο τραυματισμός του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τον κράτησε πίσω. Ένα τραυματισμός που σε μεγάλο βαθμό ήταν αποτέλεσμα της προετοιμασίας… που δεν έκανε το περασμένο καλοκαίρι, παίρνοντας φανέλα βασικού σε μία περίοδο που ακόμα “έτρεχε” για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το θετικό για τον ΑΡΗ είναι ότι η απουσία του Φαμπιάνο δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στο ντεμαράζ των προηγούμενων εβδομάδων, με τους Βέλεθ και Ρόουζ να δίνουν χρήσιμες βοήθειες στον Άκη Μάντζιο.

Πλέον ο Φαμπιάνο ετοιμάζεται να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία σταθεροποίησής του στα βασικά πλάνα του προπονητή, αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα. Ο 33χρονος στόπερ έχει προβάδισμα έναντι του Βέλεθ, με τον οποίο θα δώσουν… μάχη από εδώ και πέρα για μία θέση στο αρχικό σχήμα, εκτός εάσν κάποια στιγμή συνυπάρξουν μαζί στο ίδιο σχήμα. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλον…

Προτεινόμενα Άρθρα