Η διακοπή των επιθετικών

από AllAboutARIS

Λορέν Μορόν και Ρόμπιν Κουάισον βρίσκονται στο προσκήνιο σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ο Ανδαλουσιανός είναι φυσικά αυτός που κλέβει την παράσταση, μετά την προφορική συμφωνία του με το κλαμπ ,για άλλα τρία χρόνια και τα χαμόγελα που σκόρπισε αυτή η είδηση στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ηταν η καλύτερη δυνατή συνέχεια σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα για τον Μορόν στο πρωτάθλημα, με έξι γκολ σε επτά αγωνιστικές, έχοντας ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη μπροστά του με τα απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παιχνίδια στα οποία θα έχει και μία παραπάνω… συμπαράσταση από τον Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουνδός άσσος είναι ίσως ο πιο ωφελημένος από αυτό το “παράθυρο” των Εθνικών ομάδων, μόλις δύο εβδομάδες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΑΡΗ.

Ο Σκανδιναβός επιθετικός έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να καλύψει το χαμένο έδαφος των εννέα μηνών, προλαβαίνοντας ωστόσο να πάρει κάποια λεπτά κόντρα στη Λαμία ενώ ακολούθησε και το… χρηστικό φιλικό με την Κ-19 στο οποίο σκόραρε τρία γκολ.

Το πλάνο του Άκη Μάντζιου είναι σταδιακά να δίνει περισσότερο χρόνο στον Κουάισον μέσα από τα επόμενα παιχνίδια. Θα τον χρειαστεί άλλωστε σε αυτό το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που έρχεται για τους “κιτρινόμαυρους”, αφού υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ο έμπειρος τεχνικός θα αναγκαστεί να μπει στη διαδικασία του ροτέισον.

Προτεινόμενα Άρθρα