Η ευκαιρία και η συνέχεια του Σουλεϊμάνοφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ πήρε το “βάπτισμα του πυρός” ως βασικός για πρώτη φορά φέτος την προηγούμενη εβδομάδα, όντας “παρών” και στην κουβέντα για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πιόνε Σίστο είναι βέβαια αυτός που έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τα αριστερά της επίθεσης, αλλά ο Καυκάσιος εξτρέμ είναι πλέον… εδώ και βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το ζήτημα φυσικά για τον Σουλεϊμάνοφ είναι να δώσει σταδιακά το κάτι παραπάνω, παίρνοντας για την ώρα χρήσιμο αγωνιστικό χρόνο που του έλειπε τους τελευταίους μήνες, πλην φυσικά των φιλικών της προετοιμασίας.

Στα τελευταία τρία ματς ο “Σούλε” έχει πάρει 102 λεπτά συμμετοχής και τα 59 από αυτά ως βασικός κόντρα στην Καλλιθέα.

-5 σουτ με 1 στον στόχο

– 85% στις πάσες (46)

– 2 πετυχημένες ντρίμπλες

– 84 επαφές με τη μπάλα

-9 επαφές με τη μπάλα μέσα στην περιοχή

Τα παραπάνω νούμερα είναι κάποια από αυτά που έχει καταγράψει έως τώρα. Οχι άσχημα αλλά όχι και αυτά που περιμένει ο ΑΡΗΣ από έναν παίκτη για τον οποίο έδωσε κάτι παραπάνω από 500 χιλιάδες ευρώ στην Κράσνονταρ για να τον αγοράσει.

Κόντρα στην Καλλιθέα ο Σουλεϊμάνοφ πήρε μία καλή ευκαιρία και για ένα διάστημα του αγώνα ήταν λειτουργικός. Και το παράδοξο είναι ότι αυτό έγινε όσο έπαιζε στα αριστερά.

Ο Καυκάσιος έχει δρόμο ακόμα και ρυθμό τον οποίο πρέπει να ενισχύσει. Σίγουρα όμως πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο και να βάλει παραπάνω ουσία στο παιχνίδι του, όπως και οι όλοι οι εξτρέμ του ΑΡΗ για να συνεισφέρουν επιθετικά

Προτεινόμενα Άρθρα