Η Λαμία και οι πιθανότητες του Κουάισον

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ κάνει το ντεμαράζ του στις τελευταίες αγωνιστικές, ο Ρόμπιν Κουάισον δουλεύει ενταντικά και… ήσυχα στα “παρασκήνια”.

Ο Σουηδός άσσος… τρέχει από την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος αρκετών μηνών και να είναι 100% έτοιμος ως τα τέλη Οκτωβρίου, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή που ακολουθεί μετά το επερχόμενο ματς κόντρα στη Λαμία. Ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πρώτο σημείο αναφοράς για τον ίδιο.

Ο Σκανδιναβός άσσος σίγουρα θέλει χρόνο ακόμα… Είναι αρκετά πιθανό όμως ο Άκης Μάντζιος να τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά σε αποστολή το ερχόμενο Σάββατο και να αποφασίσει αναλόγως για τη χρησιμοποίησή του.

Εφόσον το ματς με τη Λαμία… βγει στον ΑΡΗ από νωρίς, αυτό θα βοηθήσει τον έμπειρο τεχνικό ώστε να χρησιμοποιήσειι τον Κουάισον για 10-15 λεπτά. Το χρονικό διάστημα δηλαδή στο οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη φάση.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι έτοιμος και θέλει χρόνο, όπως σημείωσε και στις κουβέντες του με τον Άκη Μάντζιο, τονίζοντας ότι προέχει η ετοιμότητα της ομάδας και μετά ο δικός του χρόνος συμμετοχής σε αυτή τη φάση.

Προτεινόμενα Άρθρα