Η μακροπρόθεσμη οπτική του Βύντρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει βρει τον χαφ που θέλει, ψάχνεται ακόμα για τον εξτρέμ ενώ για τον φορ η κατάσταση είναι κάπως πιο σύνθετη.

Σε αυτή τη θέση η ομάδα έχει… και δεν έχει ακόμα κάτι ξεκάθαρο. Ο λόγος είναι ο Ματέο Βύντρα τον οποίο θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της, αλλά αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά από τον Τσέχο άμεσα…

Ο Βύντρα είναι σε μία κατάσταση που η επιστροφή του στα γήπεδα και στα απαιτούμενα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας χρειάζεται χρόνο και συγκεκριμένα μία περίοδο ως τον Φεβρουάριο.

Ο ΑΡΗΣ θα ήθελε σίγουρα κάτι πιο γρήγορα, παράλληλα όμως πιστεύει ότι ο 30χρονος θα κάνει τη διαφορά όταν επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση. Και αυτό είναι που τον κάνει να σκέφτεται ξανά την περίπτωσή του τα τελευταία 24ωρα, κλείνοντας προς το να δώσει την ευκαιρία στον παίκτη. Θα πρέπει φυσικά να συμφωνήσει και μαζί του.

Από τη στιγμή που ο παίκτης έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μπράμπετς, ο δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει ενώ δεν αποκλείεται να ειπωθούν παραπάνω πράγματα όταν ο εκπρόσωπός του θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για τον Νταρίντα.

Την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ θέλει να έχει τις εναλλακτικές του, για αυτό συνεχίζει να κοιτάει στην αγορά των ελεύθερων αλλά και σε ομάδες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X