Η προτεραιότητα για αριστερό μπακ και μία απόφαση…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ “χτενίζει” την αγορά και μία από τις επιβεβλημένες κινήσεις που μάλιστα αποτελεί προτεραιότητα είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Μία θέση στην οποία η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος, με τον Ρόναλντ Ματαρίτα να μένει από νωρίς εκτός πλάνων και τον Φράνκο Φεράρι με τον Μάρτιν Μοντόγια να αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Ο πρώτος πήρε και τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις συμμετοχές, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου ανασταλτικά σε σχέση με τον Φεράρι. Δεν έπαψε ποτέ όμως να αποτελεί μία αλχημεία που σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Ο ΑΡΗΣ θέλει αριστερό μπακ και μάλιστα πρώτης γραμμής. Μία βασική επιλογή που θα κλείσει ένα σημαντικό κενό και θα αναβαθμίσει την αμυντική τετράδα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να αποφασίσει αναφορικά με τον Φεράρι. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και μένει να φανεί εάν θα παραμείνει ως μπακ απ επιλογή ή αν θα μπει στην λίστα των υπό αποχώρηση παικτών όπως είναι ήδη άλλοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα