Η πρώτη μέτρηση των… κοντέρ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά από επτά αγωνιστικές υπάρχει ένα πρώτο ασφαλές δείγμα για τη διαχείριση του ρόστερ από τον Άκη Μάντζιο και τον τρόπο με τον οποίο μοιράζει τον χρόνο μεταξύ των παικτών του ΑΡΗ.

Επτά παιχνίδια στα οποία ο έμπειρος τεχνικός επιστράτευσε το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού του, με τις βασικές του επιλογές ωστόσο να ξεχωρίζουν.

Φυσικά υπάρχει και εκείνοι που ακόμα δεν έχουν πάρει την ευκαιρία τους, είτε γιατί δεν υπολογίζονται είτε γιατί είναι τέτοιο το βάθος του ρόστερ φέτος που θα αφήσει κάποιους… παραπονεμένους.

Οι “22” και οι υπόλοιποι

Αυτός είναι ο αριθμός των παικτών που έχουν αγωνιστεί έως τώρα. Είναι όμως πιο εύκολο να σημειωθούν όσοι δεν έχουν παίξει μέχρι στιγμής, αποτελώντας σχεδόν το 1/4 του ρόστερ.

Σίντκλεφ. Κυριαζής, Πάρντο, Παναγίδης, Φατόρε και Αγοραστός είναι αυτοί που για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής σε κάποιο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι απόλυτοι των συμμετοχών και των λεπτών

Στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν οι Κουέστα, Μπράμπετς, Μορόν, Μόντσου, Γκαρθία, Σιφουέντες και Ντιαντί. Οι μοναδικοί που έχουν παίξει σε όλα τα ματς και έχουν ξεκινήσει μάλιστα βασικοί σε όλα, πλην του Μόντσου που μπήκε ως αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ. Και αυτό διότι προερχόταν από τραυματισμό.

Το “κλαμπ” των λεπτών είναι αρκετά κλειστό και περιλαμβάνει μόλις δύο παίκτες… Κουέστα και Μπράμπετς είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν χάσει έως τώρα δευτερόλεπτο από τα παιχνίδια του ΑΡΗ, αποτελώντας τις μεγαλύτερες σταθερές του Άκη Μάντζιου.

Η ενδεκάδα… δεν έχει Μάγιο

Ο πρώην άσσος της Θέλτα λογίζεται ως βασική επιλογή από τον προπονητή. Κάποια λεπτά όμως τον κρατούν εκτός της ενδεκάδας των παικτών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής έως τώρα. Κάτι που οφείλεται στα προβλήματα τραυματισμού τα οποία έχει αντιμετωπίσει έως τώρα και τον πήγαν κάπως πίσω.

Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Γκαρθία, Ντιαντί, Σίστο και Μορόν είναι οι πρώτοι έντεκα σε χρόνο συμμετοχής. Ένα σχήμα μάλιστα το οποίο ο Άκης Μάντζιος είχε χρησιμοποιήσει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα