Η τριάδα των ερωτηματικών για την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάπως πιο… θολά είναι τα “νερά” της ενδεκάδας του ΑΡΗ για το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Ο Άκης Μάντζιος άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του με δύο θέσεις να “παίζουν”, βλέποντας ακόμη μία να προστίθεται στη σχετική λίστα μετά την ίωση που ταλαιπώρησε τον Πιόνε Σίστο.

Ο Δανός άσσος κατάφερε να μπει την τελευταία στιγμή στην αποστολή του αποψινού αγώνα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει εξασφαλισμένη και τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Ο παίκτης αισθάνεται αρκετά καλύτερα και αυτό του δίνει πιθανότητες να ξεκινήσει. Εάν όμως κριθεί ότι δεν είναι έτοιμος, τότε τη θέση του στα αριστερά της επίθεσης αναμένεται να πάρει ένας εκ των Σουλεϊμάνοφ-Κουάισον και με τον Ρώσο να έχει προβάδισμα.

Τί θα γίνει με τα μπακ…

Λίγο πιο πίσω, στα αριστερά της άμυνας, υπάρχει το ένα βασικό ερωτηματικό. Χουάνκαρ και Φρίντεκ διεκδικούν φανέλα βασικού. Το ίδιο ισχύει και στα δεξιά με τους Μοντόγια-Μάγιο και τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες για να παραμείνει στο αρχικό σχήμα.

Ο Φαμπιάνο είναι το σίγουρο νέο πρόσωπο στην άμυνα ως παρτενέρ του Μπράμπετς, μπροστά από τον Κουέστα. Μόντσου-Σιφουέντες θα είναι στα χαφ, με τον Γκαρθία λίγο πιο μπροστά. Ο Ντιαντί είναι ο ένας σίγουρος των εξτρέμ και ο Μορόν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα