Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Από τις κάμερες φαίνεται άτομο που του επιτίθεται και τον χτυπάει

από AllAboutARIS

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ανέλαβε την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά σε χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το News247, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα. Βεβαίως, το πόρισμα το αναμένουν και εγγράφως οι Αρχές για να το συμπεριλάβουν στην σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών προκύπτει ύποπτος που τον χτύπησε, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Βεβαίως, από την Ασφάλεια θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες από το Νοσοκομείο “Γεννηματά” που του έδωσε το εξιτήριο, καθώς όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας που πήρε το εξιτήριο η κατάστασή του επιδεινώθηκε, διεκομίσθη εκ νέου, στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” αυτή την φορά και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X