Καζάνι που βράζει η Λάτσιο, ρήξη στη σχέση Σάρι-Λοτίτο

από AllAboutARIS

Τεταμένο φαίνεται πως είναι το κλίμα στη Λάτσιο, καθώς οι Λατσιάλοι βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγω για ρίξη των σχέσεων μεταξύ του προπονητή, Μαουρίτσιο Σάρι και του προέδρου, Κλαούντιο Λοτίτο.

«Αν εγκρίνω τη μεταγραφική καμπάνια μας; Δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εγώ είχα συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα, από εκεί και πέρα η διοίκηση παρουσιάζει κάποια άλλα ονόματα και πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά. Εγώ θέλω τον Α, από εκεί και πέρα αν είναι έρθει ο Χ ή ο Υ, επιλέγω κάποιον ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Αυτοί που ζήτησα εγώ, πάντως, δεν αποκτήθηκαν. Προχωράω, επομένως, με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου», αποκάλυψε ο 64χρονος τεχνικός.

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν την απάντηση του Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε πως σε όλες τις ομάδες, τις μεταγραφικές κινήσεις τις αποφάσιζουν οι διοικήσεις και όχι οι προπονητές.

«Κάναμε μια σπουδαία μεταγραφική καμπάνια. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου τις μεταγραφές τις αποφασίζουν οι διοικήσεις, οι αρμόδιοι. Πέραν αυτού, η μεταγραφική καμπάνια μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Λάτσιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X