Καθίστε αναπαυτικά κι απολαύστε τις επόμενες ημέρες…

από Γιάννης Παντελίδης

Απόφαση από το CAS δε βγήκε ούτε αυτή τη φορά, αλλά τα νέα ήταν καλά, καθώς η ενημέρωση για νέα παράταση, άνοιξε τον δρόμο για μεταγραφές. Κι έτσι οι Κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να κάνουν προσθήκες στο ρόστερ τους και γενικά να προχωρήσουν σε έναν «κανονικό» σχεδιασμό.

Η αλήθεια είναι πως με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, ο νέος ΑΡΗΣ θα είναι πολύ διαφορετικός από τον περσινό, αφού η λογική λέει ότι πλέον θα γίνουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά το «χτίσιμο» της ομάδας θα αναλάβει ο Χερμάν Μπούργος. Τόσο σε παίκτες, όσο και στην τακτική προσέγγιση, με τα περσινά δείγματα γραφής ξεκάθαρα να προδιαθέτουν για έναν ΑΡΗ πιο… ευέλικτο στο κομμάτι του σχηματισμού.

Βέβαια, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η αισιοδοξία πως θα γίνουν μεταγραφές υπήρχε εδώ και καιρό, απλά πλέον τώρα η ομάδα μπορεί να μπει ακόμη πιο δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης παικτών. Ενώ πιο εύκολα πια, έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί και το ενδιαφέρον που υπάρχει για πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Γενικά το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τα τέλη του μήνα που θα φύγει η ομάδα για την Αυστρία, περιμένουμε να γίνουν πολλά. Πάντα βέβαια σε λογικό βαθμό και λαμβάνοντας υπόψη τους όρους με τους οποίους κινείται η αγορά αυτή τη περίοδο. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι ο ΑΡΗΣ απλά θα… περιμένει. Τα περσινά με την Αστάνα είναι ακόμη νωπά και θεωρείται πως δύσκολα, στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι ο ΑΡΗΣ, στις 21 Ιουλίου, δεν θα έχει φροντίσει να είναι έτοιμος τόσο από αγωνιστική άποψη, όσο και από έμψυχο υλικό.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά κι απολαύστε τις μέρες που έρχονται…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X